fbpx
 • Ik hou van je en ik voel me gezegend
 • Ik voel me geweldig en alles komt met gemak naar me toe
 • Ik shift gemakkelijk naar een hoger bewustzijn.
 • Ik verwacht wonderen in mijn leven
 • Ik ontvang met gemak geld en het stroomt als een malle
 • Ik kan alles creëren wat ik WIL
 • Ik zorg goed voor mezelf
 • Ik voel me super dankbaar voor alles wat er in mijn leven is.
 • Welke actie kan ik vandaag nemen?

Dit is zomaar een greep uit mijn scripts die ik regelmatig schrijf, en het is soms hilarisch (en gelukkig kan ben ik wel iemand die om mezelf kan lachen) , want soms lees ik het weer terug en dan denk ik: “Waarom lukt het niet, waarom is het soms zo lastig om je valse overtuigingen om te zetten naar iets wat mij enthousiasme, liefde en vertrouwen brengt.

Want echt het lijkt soms zo simpel en in de kern is dat ook zeker zo, maar in het dagelijks leven lopen we tegen een hoop dingen aan die we ECHT niet willen ons leven en we krijgen er maar geen grip op.

Als je bedenkt dat je mindset voor 80% invloed heeft op de dingen die je doet en maar 20% je handelingen dan krab je wel even achter je oren. Dus als je gedachten overwegend negatief zijn door bijvoorbeeld een negatief zelfbeeld, dan zullen je handelingen in overeenstemming zijn met je gedachten. Door je mindset te veranderen, verander je automatisch ook je handelingen. Dus als je mindset overwegend positief is, dan zijn je handelingen en datgene wat je aantrekt ook positiever.

Simpel toch??

Dus veranderen we gewoon onze gedachten. Dat kan door ons steeds te blijven focussen op wat we nu ECHT willen in ons leven.

De definitie van de wet van aantrekking is:

Ik trek dat in mijn leven aan waar ik mijn aandacht en energie op richt of het nu positief of negatief is

En het gaat niet om de woorden die je uitspreekt. Je kunt namelijk super positieve woorden gebruiken, maar wel een negatief zelfbeeld hebben. Het zijn dan “holle” woorden. Misschien ken je wel zo iemand die altijd positief overkomt, maar de verschrikkelijkste dingen in haar of zijn leven aantrekt.

Bij het aantrekken van de juiste dingen in je leven is het dus belangrijk om je ENERGIE daarin mee te nemen. Woorden zeggen niets als je het NIET voelt.

Je kent vast wel zo’n moment in je leven dat je zeker wist dat je iets ging doen, of dat je werd aangenomen voor die super leuke baan, of die reis die je zou graag wilde maken en het ook lukte. Je had er geen twijfel over. Je focus en energie was daar op gericht en dan kan het niet anders dan dat het in je leven komt en soms nog beter dan je had kunnen bedenken. .

Vaak denken we dat onze focus erop hebben, maar dan is er dat kleine stemmetje dat tegen je zegt:

 • Het gaat toch niet lukken
 • Waarom zou het wel voor mij zijn?
 • Ik ben het niet waard
 • Wie zit er op mij te wachten?
 • Ik  los het wel anders op.
 • Het voelt toch niet zo goed.

En dan komt het, want wanneer ga je dat aantrekken in je leven wat je ECHT wilt.

Het hoeven geen grootste dingen te zijn, maar als je dat diep van binnen wel voelt waarom zou je er niet voor gaan.. Het gevoel is er niet voor niets. We zijn voor iets groters bestemd en als je ervoor open staat kunnen er wonderlijke dingen gaan gebeuren. Dingen die je niet had verwacht, maar ze zijn nog beter dan je had kunnen bedenken.

En hoe ga je zorgen dat je het kunt ontvangen?

Zorg dat je energieveld opruimt

Door een intentie te zetten dat alles wat niet in je energieveld hoort te zijn opgeruimd mag worden zodat je meer ruimte krijgt voor je eigen verlangens.

Zorg dat je goed gegrond bent

Als je met beide voeten op de grond staat, heb je al een beter contact met je lichaam zodat je dus ook beter kunt voelen wat je nodig hebt.

Schrijf je verlangens op

Het bedenken met je hoofd is niet altijd genoeg. Dus schrijf het op en als je het opschrijft gaat het ook in je energieveld, of maak een vision of moodboard.

En begin vandaag nog met het verwachten van wonderen.

En dan is het herhalen en herhalen, je overtuigingen loslaten en het blijven onderzoeken van je gedachtes en je gevoelens.

En daar gaat het vaak mis.

Je pakt het op en je hebt  er zin in en voelt ook ECHT dat dit goed voor je is. Dus je gaat ermee aan de slag en dan na een paar weken besef je dat je wel was begonnen, maar alweer in beslag genomen bent door anderen zaken. Dat is helemaal niet erg en zo werkt het nu eenmaal. Het kan ook heel lastig zijn om het alleen te doen en daarom heb ik een programma gemaakt om je mee te nemen in wat je tegenhoudt om te manifesteren in je leven.

Vind je het lastig om dat alleen te doen en wil je dit samen met mij doen?

Binnenkort start mijn offline EN online programma magisch afstemmen en als je je NU instapt dan ontvang je echt een mega korting als je de kortingscode gebruikt bij de aanmelding. Kijk voor meer informatie op: https://bit.ly/3apV4Ow

Namasté en heel veel liefde,

Marian Tabben