fbpx

New Earth Circle

Online Platform voor bewustwording
Ja, ik meld mij direct aan!

 

Voor Creators en lichtwerkers die all-in zijn met het shiften naar de hoge energie van ease, joy and pleasure.

 

Als een ECHTE  Creator en lichtwerker weet ik als geen ander hoe lastig het kan zijn om je leven een nieuwe vorm te geven dat beter bij je past.

Hoe je het verlangen, je mindset en bewustzijn echt kunt veranderen en kunt shiften naar een hogere energie die je easy, joy en pleasure brengt.

Hoe je steeds weer uitgedaagd wordt om die nieuwe stap te maken in je leven zodat je helemaal jezelf kunt worden en Zijn en WARE VRIJHEID ervaren.

Als New Earth Teacher, healer en bewustzijnscoach zie ik het als mijn missie om creatieve geesten, sensitieve ondernemende lichtwerkers en iedereen die haar of zijn bewustzijn naar een hoger niveau wilt brengen en krachtiger in het leven wilt staan te helpen.

Ik hou me bezig met de frequentie, vibratie en trilling  van de Aarde en het universum en om inzicht te krijgen in de rol die je speelt hier op Aarde en andere plaatsen in het heelal , en je weer te verbinden met je krachtige goddelijke essentie die je in wezen bent.

 

Als creator en lichtwerker weet je……

 

als geen ander hoe het is om niet gezien en gehoord te worden. Dit is al duizenden jaren zo en het is tijd dat we ons volledige licht kunnen laten zien.

Heb je het verlangen om je missie te leven en je licht te laten schijnen?

Dat je diep van binnen voelt dat er meer is, maar je het lastig vindt om erbij te komen.

Dat je je zorgen maakt over de Aarde en hoe het verder gaat en je graag je spirituele steentje wilt bijdragen.

Voelt dat als je energie verhoogt je niet altijd weet hoe hiermee om te gaan.

Dat je gelooft dat lichaam, geest en spirit met elkaar verbonden zijn.

Dat je invloed hebt hoe je leven is.

Dat je gelooft in de kracht van intentie

Dat je je leven om dingen anders te gaan doen in je leven, maar je weet nog niet hoe

Dat je klaar bent voor die volgende stap in je leven

 

 

De wereld is aan het veranderen

De trilling van de aarde is mega aan het veranderen door de verhoging, en daar horen ook ascentiesymptonen bij en hoe willen wij hiermee omgaan nu en in de toekomst.

We staan aan de vooravond van een hele belangrijke verandering hier op Aarde en wij zijn erbij. En dat is niet voor niets. Wij hebben gekozen om hierbij te zijn, hoe moeilijk dat soms ook te begrijpen is. Daarom is het goed te beseffen welke energie je bent en hoe je jezelf door deze mega transformatie kunt helpen, waardoor je anderen ook makkelijker kunt helpen.

Deze verandering brengt ook de nodige chaos in de wereld en in onszelf. Het is spannend en hoopvol tegelijk en niemand weet hoe het exact zal gaan, maar dat het anders gaat worden is wel zeker. Als je Lichtwerker, starseeds, Lightkeeper, bewustzijnswerker of aardewerker bent dan denk ik zomaar dat je naar DIT moment MEGA hebt uitgekeken.

We worden allemaal aangeraakt in onze basale gevoelens en het vraagt om naar jezelf te kijken, naar je omstandigheden in verbinding met het hoogste licht in jezelf, de verbinding met elkaar en met het Nieuwe Licht. Hoe blijf je in het midden, transformeer je angst in liefde en neem je je leiderschap over je energie zodat je op een hogere frequentie en/of vibratie je creatie en manifestatie kunt inzetten?

De overgang van het Vissentijdperk naar het Watermantijdperk is in volle gang. Hoe kunnen we nog meer bij onszelf blijven en samen de verbinding met onszelf en de NIEUWE AARDE aan gaan?

Geloof jij in de invloed die jij hebt op je Lichaam, Spirit en Geest
Geloof jij dat je de wereld een reflectite is van wat er in ons zelf leeft. 

YESS lets do it! 

 

Want hoe kun je de stappen nemen die

goed zijn voor jou?

En ALS je dan die stappen hebt genomen, hoe zorg je er voor dat je transformatie blijvend is?

In mijn praktijk zie ik het steeds weer gebeuren. Klanten komen voor een traject en gaan er serieus mee aan de slag. Je doet het werk en het gaat super goed en je voelt echt die shift die nodig is om je leven op de rit te krijgen. En dan is het traject voorbij en dan val je weer in een gat, omdat de stimulans en de inspiratie om dingen te doen om je leven ECHT zinvol te maken weer wegvalt.

Je deelt je inspiratie, volgt de energie en er is nog zoveel meer te leren voor jou, maar het traject is voorbij en we zijn er nog lang niet. Vaak is een dergelijk traject veel te duur voor de meeste van ons, en dat is dus ook de reden waarom je na een tijdje weer in een oud patroon terugvalt.

Voor wie is dit?

Voor jou als je voelt dat je een lichtwerker bent en niet weet hoe je hiermee kunt beginnen.

Er zullen dingen zijn die je allang weet, maar hoe integreer je dat in je leven.

Je gelooft in de universele wetten, maar het lukt je niet om hier consequent mee aan de slag te gaan.

Je hebt al veel dingen gedaan om je innerlijke leiding te nemen, maar wil graag ook praktisch aan de slag.

Je voelt dat er meer is en je wilt dit op een gegronde manier onderzoeken.

Als je snapt dat wat je weet iets is dat is aangeleerd, wat is dan jouw waarheid?

Als je meer harmonie, rust en plezier in je leven wilt ervaren.

Dat de kwaliteiten die je in je draagt, maar die je nog niet hebt ontdekt of durft te omarmen of vorm durft te geven.

Als je werkelijk persoonlijk leiderschap durft te nemen.

Jij een bijdrage wilt leveren aan een betere wereld.

Als jij je wilt ontwikkelen vanuit innerlijke leiding via jouw Hoger bewustzijn.

Je wilt losmaken van allerlei conditioneringen.

Header new

De ervaring en kennis die ik heb opgebouwd van de afgelopen 20 jaar is soms echt te veel om het in 1 programma te doen en ik leer nog steeds elke dag bij. Ik zie het als mijn missie om blijvend mijn kennis te delen en je te inspireren om de stappen te nemen naar die NEXT LEVEL in je leven.

In dit membership kun je 100% aan de slag om jou innerlijk Licht te activeren, jouw innerlijke leiding, en welke acties zijn er nodig om ECHT die stappen te nemen die nodig zijn om gewoon puur te ZIJN.

Ik laat je ervaren hoe het is om de leiding te nemen over je leven, vanuit Liefde voor jezelf en je omgeving. Ik leer je hoe je kunt afstemmen op je verlangens, zodat de acties ook passen bij wie jij bent. Hoe je ruimte gaat ervaren en precies weet waar je naartoe wilt met je leven en jezelf.

Dat je gaat ervaren hoe krachtig en uniek jij bent en dat al je donker en licht er helemaal mag zijn.

Ik ga je leren hoe het is om met de spirituele wereld samen te werken.

Hoe je het beste kunt mediteren. Je ontvangt regelmatig meditaties en oefeningen die je helpen om meer bij jezelf te komen of hoe je kunt reizen naar andere dimensies.

Ik ben je persoonlijke coach die je helpt om dieper in jezelf te kijken en uit te reiken naar de vele mogelijkheden die er zijn. Hoe we op weg naar de Nieuwe Aarde onszelf kunnen ondersteunen en de energie van de 5e dimensie helemaal gaan omvatten.

 

Wat ontvang je als je lid wordt van dit waardevolle programma?

En deze is speciaal voor jou en is éénmalig aanbod!

 

 • Twee keer per maand is er een coachcall in een speciale facebookgroep
 • Een plek waar je al je vragen kunt stellen
 • Losse masterclasses met een thema’s via facebook live
 • Je krijgt toegang tot ALLE content van de spiritacademie die gaan komen met uitzondering op de VIP-programma’
 • Maandelijks is er een healing sessie en/of meditatie

 

Wat staat er op het programma voor de komende maanden, op willekeurige volgorde:

Programma’s van 4 tot 12 weken afhankelijk van het thema

 • De Universele wetten van het universum
 • De Nieuwe Aarde – NET cursus (New Earth Teachings)
 • Super manifesteren door met je chakra’s te werken
 • Hoe je een krachtige creator kunt worden
 • Alle over mediteren, altaar, rituelen, maanvieringen etc.
 • Gebruik je Intuïtie en manifesteer wonderen in je leven
 • Lichtwerk en energiewerk
 • Channelen
 • Hoe je je frequentie, vibratie, trilling blijvend kunt verhogen
 • Money mindset
 • Afstemmen op je hoogste energie
 • Transformatie blokkades en overtuigingen
 • Ascentie en hoe we van 3D naar 5D gaan
 • Je zielsmissie leven
 • De wet van aantrekking
 • Creatie in je business 

 

Korting op workshops die live gegeven worden met uitzondering op de Inwijdingen van de Universal White Time Energie.

 

Want hoe kun je de stappen nemen die

goed zijn voor jou?

Wat kun je van mij verwachten?

 

 • Ik ga je motiveren en activeren om de stappen te nemen in je leven die echt bij je passen.
 • Ik help je om naar mogelijkheden te kijken.
 • Ik help je om naar het groter plaatje te kijken en wat er NU nodig is.
 • Ik help je om je visie nog helderder te krijgen en dat wat verborgen is, zichtbaar te maken zodat je echt je Hogere visie kan gaan voelen en leven.
 • Ik help je om af te stemmen op wat er ECHT bij je hoort, zodat alles wat niet resoneert met je helemaal losgelaten kan worden.
 • Ik geef je tips en tools om nog meer te doen wat bij JOU hoort en waar je van in actie komt.
 • Ik zorg dat je doelen helder steeds scherper worden zodat het makkelijker wordt om richting te bepalen en de nodige ACTIES kunt nemen.
 • Ik help je om die NEXT-Step te nemen in je leven en er voor te gaan.
New Earth

Net als veel mensen was ik mij als kind al bewust van energieën. Toen ik het een keer vertelde aan een familielid lachte hij me vierkant uit en ik besloot dat ik er nooit meer over zou praten. Daardoor heeft het lang geduurd voordat ik er ECHT voor durfde te gaan. Als jonge meid had ik al visioenen en inzichten die ik niet echt kon delen totdat ik me er meer voor ging openstellen en besloot dat het iets was wat gewoon bij ons leven hoorde.

Al meer dan 20 jaar ben ik heel bewust en gericht met energie en bewustwording bezig op een hele intensieve manier en daar ook mijn werk van gemaakt. Ik heb al 15 jaar mijn healing en coachpraktijk en weet wat mijn klanten doen en wat ze niet doen. En ik heb het zelf ook allemaal gedaan en ook zeker niet gedaan.

Ik heb zoveel dingen ge-shift in mijn leven en dat heeft mij zoveel gebracht. En elke keer kwam ik weer dichter bij mezelf. En ik ben een taaie en echt een hoofdmens, dus makkelijk was het zeker niet allemaal. Het was soms zeer frustrerend en lastig en soms heb ik het ook laten liggen, omdat ik er gewoon geen zin in had.

Een paar jaar geleden wilde ik mijn bedrijf anders gaan inrichten en kwam in een rollercoaster van nieuwe businesscoaches, trainingen, workshop, weer een nieuwe coach en wat mij steeds weer duidelijk werd is dat er nog iets nodig is dat blijft. Door herhalingen ben ik de dingen gaan doen die ik echt wilde gaan doen, maar je moet wel steeds die prikkel krijgen.

Een plek waar je alles kunt delen en waar je continue blijft leren over jezelf, die je spiegels voorhouden waardoor je kunt groeien.

Een laagdrempelig programma waar je kunt instappen, waar je content over allerlei onderwerpen ontvangt en waar je AL je vragen kunt stellen over de situaties waar je inzit.

Steeds meer worden we ons bewust van wat er gaande is in de wereld en in onszelf. We snappen dat we goddelijke wezens zijn met een menselijke ervaring. We zijn naar een nieuwe tijd aan het shiften en de energie wordt alleen nog maar hoger en hoger. We zijn gevoeliger geworden en intuïtiever. We zijn nieuwsgierig geworden naar wat er nog meer mogelijk is.

Je kunt je verlangens ook echt gaan leven en dat geeft vrijheid, ruimte en hoop. 

Intuïtief weet je dat je invloed hebt op je eigen leven.

Het is alleen zo lastig om hier alleen voor te staan. Je moet dure trainingen doen of een workshop hier en een workshop daar. Wat zou het simpel zijn als je wekelijks je vragen kunt stellen aan een ervaren coach en healer.

Dat je regelmatig nieuwe content ontvangt waar je mee aan de slag kunt gaan.

En het belangrijkste is dat je het niet alleen hoeft te doen.

 

Ik ga samen met jou werken aan:

 • Hoe je meer bij jezelf kunt komen en blijven.
 • Hoe je meer je goddelijke deel kunt aanspreken.
 • Hoe je je krachtbron, je creativiteit kunt gebruiken om die zelfbeschikking over jezelf te hebben.
 • Hoe de energie werkt in je leven.
 • Hoe de universele wetten werken.
 • Hoe je kunt mediteren
 • Hoe je jezelf kunt helen.
 • Hoe je je bewustzijn kunt shiften naar een andere staat van zijn.
 • Je ontvangt de tools om echt met jezelf aan de slag te gaan.

Ik ben je persoonlijke coach die je verder helpt op je pad.

De meeste dingen die ik doe komen vanuit gechannelde energie en geïnspireerde acties en dat deel ik graag met je.

Twee keer per maand een coachcall waar je al je vragen kunt stellen.

Er is een facebookgroep waar je altijd je vragen kunt stellen in de groep.

En alles zal vanuit liefde en respect worden gedaan.

Dit is zo waardevol en ik ben zo blij om dit programma met je te delen, omdat ik denk dat het je echt heel erg gaat helpen om je mooiste leven te gaan leven en belangrijk om het vast te houden en de mensen om je heen ook echt te kunnen helpen in je leven.

En omdat ik het net open stel voor je heb ik een hele speciale prijs voor je.

 

 

Een laagdrempelige community waar je kunt ontdekken en jezelf kunt zijn

Als New Earth Teacher, healer en coach help ik creative geesten, sensitieve en ondernemende lichtwerkers om je bewustzijn te vergroten en je energie te verhogen en krachtiger in het leven te staan. Ik leer je om krachtig te creëren vanuit je goddelijke Bron en te manifesteren waardoor je leven easy peasy wordt en je ECHT jezelf kunt worden. En met mijn online platform voor bewustzijn wil ik duizenden mensen gaan helpen op weg naar de 5e dimensie. 

Ik geef inwijdingen tot en met level 4 in de Universal White Time Energie, ik werk met de energie van de Nieuwe Aarde, de Maanenergie, meditaties, The board of Knowledge en de the board of Angels. Ik hou van alles wat met energie te maken heeft en ik ben mateloos geïnteresseerd in onze scheppingskracht.

Marian Tabben