fbpx

 

De wereld is nu heel snel aan het veranderen en wat is dat voelbaar in de energie. Het is spannend en hoopvol tegelijk en niemand weet waar het naartoe gaat. Als je Aardewerker of Lichtwerker bent dan denk ik dat je naar DIT moment zo hebt uitgekeken.

We worden allemaal aangeraakt in onze angst en het vraagt om naar jezelf te kijken, naar je omstandigheden in verbinding met het hoogste licht in jezelf, de verbinding met elkaar en met het Nieuwe Licht. Hoe blijf je in het midden en transformeer je angst  in liefde en neem je je leiderschap over je energie zodat je op een hogere frequentie en/of vibratie je creatie en manifestatie kunt inzetten.

 

 

HERKEN JE DIT? 

Ik heb het gevoel dat ik iets moet doen
Ik voel me verward en weet niet wat ik moet
Ik voel dat ik geblokkeerd ben om ECHT iets te doen
Ik voel angst en paniek
Ik wil me spiritueel en emotioneel krachtig inzetten
Ik wil het licht in mij nog meer bekrachtigen
Ik wil vanuit mijn intuïtie en gevoel geven
ik heb behoefte om dit samen met gelijkgestemden te doen
ik wil mijn spiritueel steentje bijdragen
ik voel me juist supergoed en eindelijk de tijd om mijn plannen uit te voeren
ik voel dat het belangrijk is om te verbinden met het grote veld en mijn energie te verhogen
ik heb nu alle tijd om mijn trilling/frequentie te verhogen
ik wil meer healingskills leren en verbeteren
ik wil mijn focus houden op liefde.
Geloof jij in de invloed die jij hebt op je eigen fysieke lichaam en Geest
En geloof jij dat je de wereld een reflectite is van wat er in ons zelf leeft en dat we hier zelf de regie over kunnen krijgen. 

 

Als licht of- Aardewerker, gevoelige bewuste creatieve geest of spirituele krijger is het tijd om je vleugels uit te slaan en vanuit een groter bewustzijn te creëren, te manifesteren en te transformeren naar een hoger bewustzijn, trilling, vibratie of frequentie. 

Leer jezelf en jouw Licht in het licht te zetten

Wees je bewust welke energieën van jou zijn en wat van anderen om je heen of van het collectief.

Je eigen kern, je bron, je ziel, Goddelijke vonk, of hoe je het ook wilt noemen, kan nooit aangetast worden door anderen, wel onze gedachten over wat we voelen en ervaren, maar onze innerlijke bron kan niet aangetast worden.

 

 

De wereld heeft ons nodig en laten we met elkaar in verbinding gaan en onze spirituele Lichtkracht vergroten en verspreiden en die SHIFT maken die zo nodig is.

 

We willen harmonie, rust en liefde.  

Dus laten we met elkaar op die frequentie gaan zitten.

Stijg erboven uit en focus je op creativiteit, stromen, verbinden, liefde en groei, harmonie en Liefde.

Het beste wat we kunnen doen is ons eigen bewustzijn verruimen en de Nieuwe Aarde hier manifesteren en dat wil ik graag samen met jou doen. 

Speciaal voor jou heb ik een heel bijzonder programma gemaakt om je te laten ervaren hoe de energie van de Nieuwe Aarde werkt. Hoe je van 3D naar 5D kunt verhogen en hoe ascentie werkt. Hoe makkelijk het is om je energie te verhogen en hoe je je blokkades en weerstanden kunt doorbreken door te luisteren naar je Hogere Zelf en je intuitie. Ik ga je inspireren met meer dan 20 jaar ervaring in healing en het werken met energieën, dimensies, tijdlijnen, de universele wetten en nog veel meer.

 

New Earth
21 dagen

 

Met inspiratie en lessen over de Nieuwe Aarde, tijdslijnen, dimensie (3D-5D), blokkades en weerstanden, het openen van poorten, het zuiveren van de Aarde, ceremonies, gedachtenkracht, Universele wetten, ascentie, je creatieve energie, affirmaties en hoe je je frequentie makkelijk verhoogt.

 

***************

Wat gaan we doen? 

 • Je gaat werken aan je blokkades en overtuigingen zodat liefde en  licht vrij kan stromen
 • Je intuïtie versterken en hoe je leert luisteren en vertrouwen naar je eigen krachtige power energie
 • Nieuwe healingskills die je verder helpen om een dieper contact te maken met jezelf en je Hogere Zelven in verschillende dimensies
 • Je gaat werken met je innerlijke krachtbron en hoe je energie kunt beinvloeden op een positieve manier.
 • Dat je leiderschap over je energie neemt
 • Hoe je jouw liefdevolle energie helemaal kunt omarmen.

                          

 

Na het volgen van dit programma heb je antwoord op de vragen:

 • Je hebt meer begrip hoe energieën werken
 • Hoe je omgaat met een roller Coast aan energieën
 • Hoe je bij jezelf kunt blijven ondanks de chaos om je heen
 • Hoe je je frequentie verhoogt zodat je missie kan (blijven) gaan volgen.
 • Hoe je meer in contact ben met jezelf en je oneindige bron van creatie.
 • Hoe je meer contact hebt met de mensen om je heen en hoe je ze kunt helpen en begeleiden.
 • Hoe de kracht van intentie en healing werkt
 • Hoe je je intuïtie kunt gebruiken en kunt gebruiken voor je afstemming met je creatiekracht.

  

 

 

 Ik kan niet wachten op de vele wonderen die mogen gebeuren.

Voel jij een YESS!

En wil jij je creatiekracht helemaal inzetten.

Maak die SHIFT in jezelf en je omgeving.

Je kan direct beginnen.

 *****

Leiderschap over je energie

Het Innerlijk werk doen

Samen een shift maken naar een hogere frequentie

Verbinding met een community van healers en lichtwerkers die nu opstaan

De kracht van Liefde

Bewustzijn vergroten

 

Laten we beginnen en tot snel

Marian

 

Als healer, wet van aantrekkingscoach en New Earth Teacher help ik creative geesten, sensitieve en ondernemende lichtwerkers om je bewustzijn te vergroten en je energie te verhogen en krachtiger in het leven te staan. Ik leer je om krachtig te creëren en te manifesteren waardoor je leven easy peasy wordt. 

 

Ik geef inwijdingen tot en met level 4 in de Universal White Time Energie, ik werk met de energie van de Nieuwe Aarde, de Maanenergie, meditaties, The board of Knowledge en de the board of Angels. Ik hou van alles wat met energie te maken heeft en ik ben mateloos geïnteresseerd in onze scheppingskracht.

Marian Tabben