fbpx
Healing intentie programma
Learn MoreGet Started

Geloof jij dat er meer mogelijk is?

In de Universal White Time healing noemen we het de “Heilige Minuut.” Dat betekent dat je met een uur healing, of minder één heilige minuut heb waar de WARE heling plaatsvind.

ls je net begint als healer zal het je meer tijd kosten om de concentratie vast te houden.

Je zal steeds afgeleid worden over de dagelijkse dingen van de dag. Toen ik meer dan 15 jaar geleden begon als healer was ik constant afgeleid. Ik was bezig met mijn boodschappen, wat zal ik vanavond eten? tot aan mijn eigen problemen en die van mijn vrienden. Hoe zou het gaan met…?

En iedere keer als ik afgeleid was, begon ik weer opnieuw, waardoor de healing veel langer duurden dan nodig was.

Inmiddels heb ik zoveel healing-werk gedaan en kan ik zeggen dat ik behoorlijk ervaren bent hierin.

Door de vlieguren die ik gemaakt heb kan ik in een hele korte tijd, hetzelfde leveren dat voor anderen twee keer meer tijd kost en dat geeft ruimte. En in mijn halfuur kan ik het zo zijn dat ik in 10 minuten de “Heilige Minuut” hebt bereikt.

Hoe meer intentie je in de healing legt hoe krachtiger het wordt. Er zijn al heel veel onderzoeken geweest hoe het werkt met healing. Komt het aan? En werkt het ook echt? Of is het placebo?

In alle onderzoeken die er tot nu zijn geweest is er een overdracht in de energie die daadwerkelijk gemeten kan worden, en kunnen mensen zelfs weer genezen van hun klachten. Van simpele eenvoudige klachten tot zeer ernstige ziektes. Levens die op een positieve manier veranderen tot enorme bewustzijnsverschuivingen.

Ik zie het dagelijks in mijn praktijk en heb geen onderzoek nodig om het te weten, maar soms is het fijn om een soort van bevestiging te krijgen en dat healing iets is wat we als iets heel natuurlijks in ons leven kunnen beschouwen.

 

En daarmee kom ik ook tot een punt om dat samen met jou te doen.

Samen in het kosmisch bewustzijn stappen

Wat is healing

Een healing zorgt dat je contact maakt met je (licht)lichaam en dat beide hersenhelften samenwerken, waardoor je meer balans ervaart. Tijdens een healing gaat de helende energie daar naartoe waar het nodig is en zorgt voor een positief gevoel in je lichaam en geest.

Door jezelf open te stellen voor de Universele Energieën kan er healing (genezing) ontstaan en kan je het doorgeven. De energie wordt dan doorgegeven aan diegene die behandeld wordt. Hoe meer je jezelf toe staat om de energie te ontvangen hoe beter de energie kan werken.  

Healing vindt plaats op fysiek, emotioneel, spiritueel en elk ander niveau en zorgt voor herstel van  de balans in jezelf.  

De kracht van intentie

Nadat ik een pilot ben gestart waren de reacties zeer enthousiast van de deelnemers en heb ik vernomen dat het super fijn is om met een groep met elkaar te mediteren en om intenties te zetten, voor een (nog) beter leven en een betere gezondheid. Om samen in het ‘Kosmisch Bewustzijn’ te stappen. Tijdens deze avonden is het de bedoeling om je energie te verhogen en letterlijk naar een andere hogere energie te gaan en om te leren hoe je jezelf en anderen kunt helen door middel van intentie en healing. 

We gaan echt een shift maken in onze energie.

Ik geloof heel sterk in onze eigen unieke kracht en de kracht van genezing door gedachten, en dat we tot zoveel meer in staat zijn om ons fysieke lichaam en geest een andere opdracht te geven en werkelijk wonderen kunnen verrichten. 

Ons lichaam en Geest krijgt dan echt de tijd om zich  aan te passen aan wat jij nodig hebt. En het wordt nog krachtiger als we het met een groep samen doen. Wat zou er dan allemaal mogelijk zijn? In de praktijk blijkt altijd hoe belangrijk het is om de intenties te blijven herhalen door het keer op keer te doen.

 

Ik kan niet wachten op de vele wonderen die mogen gebeuren samen met jou.

We gaan echt een shift maken in onze energie.

Wil jij je leven op een andere manier vorm geven?

Geloof jij in de invloed die je hebt op je eigen fysieke lichaam en Geest?

Sta je op het punt om de dingen anders te gaan doen in je leven, maar je weet nog niet hoe?

Wil je leren hoe healing en intentie werkt?

Wil je leren hoe je positieve energie krijgt in je dagelijks leven?

Geloof je ook in de kracht van intentie?

Geloof je in de kracht van gedachten?

Geloof je dat we allemaal die kracht in ons hebben?

Ben je klaar voor die volgende stap in je leven?

Meditatie ervaring is niet nodig, ik ga je hier alles over leren. Wel zoek ik mensen die al een soort open bewustzijn hebben en hier juist een stap verder in willen gaan en voelen dat dit helemaal  resoneert met wie je bent of wilt zijn.

We gaan ook samen mediteren en maken contact met onze Hogere Zelven in verschillende dimensies. Dit is geen gewone meditatie avond. We gaan hier echt iets neerzetten met elkaar door met healing en intentie te gaan werken.

Ik had het ook vibratie of frequentie verhogende avond kunnen noemen.

Jouw Heilige ruimte innemen

De kracht van intentie

Na deze 8 weken heb je geleerd

  • Hoe je gemakkelijker in een meditatieve staat kunt komen, ook in een drukke omgeving.
  • Hoe je je energie bij jezelf kunt houden en hoe het je omgeving positief beïnvloed.
  • Hoe je heel makkelijk een intentie kunt zetten en jezelf en anderen kunt helpen.
  • Hoe je leert te luisteren naar je eigen krachtige energie en hoe je dat kunt volgen
  • Hoe je jezelf kunt helen
  • Hoe je de energie kunt beïnvloeden en op een positieve manier kunt gebruiken.
  • Je krijgt meer inzicht in jezelf
  • Je leert afstemmen op jouw verlangens en je energie en hoe je daar vertrouwen in kunt krijgen.
  • Je leert verschillende oefeningen die je verder helpen om een dieper contact te maken met jezelf en je meerdere Hogere Zelf in verschillende dimensies.

 

En nog veel meer, en omdat dit programma volledig op afstemming gaat voel ik ook wat er op het moment nodig is op de avonden zelf. Ik werk altijd graag zo omdat het dan altijd precies dat is wat er nodig is.

 

>>>>>> LET OP! EXTRA AANBOD ONLINE VERSIE <<<<<<

Wat ik super leuk vind om er nog bij aan te bieden is dat je dit ook nog online kunt volgen. Het is wat ik je extra bied om nog meer je bewustzijn te vergroten en je energie te verhogen. Dit zorgt ervoor dat je het geleerde van de avond ook nog thuis kunt doorzetten en nog meer. Je krijgt als het ware huiswerk mee om thuis te oefenen. Of je het doet moet en mag je natuurlijk zelf weten, ik zal dat niet controleren. Het is juist om de herhaling erin te brengen zodat het programma ook ECHT een meerwaarde heeft en je de juiste tools aangereikt krijgt. 

En je kunt het ook alleen online volgen

* Je ontvangt elke week een 1 of 2 meditatie op audio waardoor het makkelijker wordt om af te stemmen op je zielsmissie. 

** Je ontvangt oefeningen en verschillende manieren om met intenties en healingen te werken, en hoe je ECHT kunt afstemmen op je hoogste potentie allemaal in een online omgeving zodat je thuis er verder mee kunt en ECHT een verschil kan gaan maken in je leven.  

 

 

En nog even dit: 

Dit programma is echt mega gaaf en kan zomaar je leven veranderen. Als je dat niet wilt dan zou ik zeker niet instappen. 

We zitten in een tijd van enorme veranderingen en de energie is soms echt booming en het is fijn om te leren hoe je in de “Oog van de storm” kunt blijven. 

De afgelopen jaren is de energie van de Aarde alleen nog maar aan het stijgen. Ik werk al meer dan 20 jaar met energieën en met de universele wetten en heb daar enorme ontwikkelingen in gezien en meegemaakt. We maken nu een enorme transformatie mee en het is fijn om in deze tijden goed voor jezelf te zorgen zodat je ook optimaal van de nieuwe energieën gebruik kan maken. En ik help je daar graag bij.

 

VOEL JIJ EEN YESS?

Voel je dat je hierbij wilt zijn?

En wil jij je creatiekracht helemaal inzetten om met elkaar helende intenties te zetten?
Dan vind ik dat super tof om je te gaan ontmoeten. Als je mijn nieuwsbrieven ontvangt heb je ook een kortingscode ontvangen die je kunt gebruiken. 

 

 

Alles nog even op een rijtje

Elke week komen we bij elkaar in mijn praktijk in Delfgauw. 

Elke week komen we in de online omgeving bij elkaar.

We gaan mediteren

We gaat intenties zetten en we gaan oefenen met elkaar.

Ik ga je leren hoe je je energie gericht kunt gebruiken en hoe je dit kunt gebruiken in je leven. 

je leert alles over de Universele Wetten en hoe je dat kunt gebruiken in je leven.

Je leert over de verschillende dimensies, frequenties en vibraties en hoe je hier je eigen energie op kunt afstemmen. 

 

Praktische info:

Elke woensdagavond offline

We beginnen om 20:00 uur tot ongeveer 22:00 uur

Elke donderdagochtend online om 10:00 uur

De kosten zijn € 197 voor 8 live bijeenkomsten en als bonus ontvang je toegang tot de online omgeving en vier maanden in een membership t.w.v. 37 euro per maand.

Voor de online versie betaal je maar liefst € 120 met als bonus vier maanden membership t.w.v. € 37 per maand.

 

 

Mijn naam is Marian Tabben wet van aantrekkingcoach en healer. Ik help lichtwerkers, creative geesten, ondernemers, therapeuten en coaches om je bewustzijn te vergroten en je energie te verhogen om vanuit je innerlijke leiding  te creëren en te manifestern en daardoor krachtiger in het leven te staan.

Ik geef inwijdingen tot en met level 4 in de Universal White Time Energie, Tk werk met de energie van de Nieuwe Aarde, The board of Knowledge en de the board of Angels. Ik hou van alles wat met energie heeft te maken en ik ben mateloos geïnteresseerd in onze scheppingskracht.

Etherische oliën, kristallen, klankschalen, drum,en meditaties zijn tools waar ik graag mee werk als ondersteuning.