fbpx
The Board of Knowledge
Maak direct een afspraak

Wat is de Board of Knowledge?

De  Board of Knowledge geeft mij toegang tot een zeer oude kennis. Deze unieke kennis geeft mij de mogelijkheid om mensen te openen en te helpen bij het evalueren en groeien op een hele unieke manier. The Board of Knowledge (de wand der Kennis) is een manier om dingen in jezelf te openen die je helpen op je spirituele pad en zorgt dat je tot een diepere laag van jezelf komt. Het helpt je precies de juiste richting te vinden in je specifieke gaven en talenten, waarvoor je hier op aarde bent.

Het werken met deze Tekens maakt diepe indruk op mij. Het opent mij en andere op een niveau waar nog niets ons heeft kunnen openen. Het gaat voorbij elke menselijke invloed en kennis.

De Board is een oeroude weg om mensen te openen. De Board bestaat uit 5 verschillende wanden. Deze Wanden bevinden zich in een 17 miljoen jaar oude tempel in een hogere dimensie in het Universum. Op deze wanden staan Tekens in een ceremoniële taal en heeft een frequentie van vóór de schepping, voordat alles gecreëerd werd. Zelf ben ik geïnitieerd in de 1e en 2e board. Je moet geïnitieerd zijn om ermee te kunnen werken. Elke wand heeft zijn specifieke symbolen en bestaan uit 36 symbolen in totaal heb ik 72 tekens die ook weer nieuwe combinaties kunnen vormen.

De tekens van de Board opent voor jou altijd op de juiste manier. Ook als je bepaalde ervaringen wilt. Hierin bestaat geen eigen wil en de weg is altijd goed. Door een teken van de wand der kennis te geven wordt geweten wat de toekomst zou kunnen brengen als het pad die gelopen zou moeten worden. Er kan een keuze gemaakt worden ook als het niet spiritueel is. Het zou uiteindelijk spiritueel zijn voor iedereen die voor een keuze staat wat hij/zij wilt gaan doen. Er is geen persoon, dier, plant of wat dan ook dat zich niet op het pad naar verlichting bevindt en bezig is om zich spiritueel te ontwikkelen. Zelfs een grasspriet groeit richting spiritualiteit. Het gaat misschien anders dan bij een mens maar de grasspriet doet het evengoed.

 

Ervaringen van klanten

Monique: “Al tijden had ik last van donkere energieën in mijn huis en er gebeurde van alles wat ik niet goed kon verklaren. We hadden ook veel ruzie en gedoe in huis. Verder liep ik ook heel erg vast in mijn leven. Ik wilde graag verhuizen en een andere baan maar het stagneerde steeds als ik er mee bezig was en ik kon het niet goed verklaren. Nadat ik de board had gedruppeld in mijn huis kwam alles in een snel tempo, een huis, een nieuwe baan waar ik heel gelukkig mee bent. En nu nog een nieuwe partner.”

Jolanda; “Ongelofelijk al 14 jaar last van mijn buurman en ik durfde de straat niet meer op en zelfs in mijn eigen tuin kwam ik niet meer. Mijn gedrag werd steeds raarder en ik durfde mensen niet meer bij mij binnen te laten. Totdat Marian over de board vertelde en voor mij een flesje maakte. Nadat ik het gedruppeld had dacht ik aanvankelijk dat er niets gebeurde en de stress met de buurman werd alleen nog maar erger. Twee dagen later ben ik op huizenjacht gegaan omdat ik niet anders kon. Ik was daarvan in paniek en Marian had mij gerustgesteld en vertelde dat je nooit weet wat je Ziel wilt en het is goed om een stap te maken in je leven.”

De board zorgt dat je datgene gaat doen wat je het liefst doet. Je kunt het geen healing noemen, het gaat verder dan dat.

De Board of Knowledge heeft een Intelligentie en Leven voorbij aan wat wij kunnen begrijpen. Het weet wat de Ontvanger nodig heeft om voorwaarts te gaan op zijn of haar perfecte levenspad. De Board of Knowledge verstoort nooit iets en forceert ook nooit iets. Het Leven zal je altijd daar brengen waar je heen zou moeten gaan, steeds vele keuzes biedend. De Board of Knowledge zal je alleen helpen je pad op een soepelere en snellere manier te ervaren. De Board of Knowledge zal voorbijgaan aan je weerstand en zal je hart en je geest de Waarheid laten zien.

 

Het is zo dat het pad waar de wand je naar toe brengt verbazingwekkend is, de wand zorgt dat je je (ziele)pad vindt. Met de board heb je geen toestemming nodig van de ontvanger zoals bij andere vormen van inwijdingen. Het is daarom ook mogelijk om voor iemand anders dan jezelf een verzoek te doen om de openingstappen te laten doen. Dit kan zeer heilzaam zijn voor de persoon die niet bewust is. Maar ook aan Moeder Aarde, de natuur, dieren, situaties etc. kan het gegeven worden.

 

Hoe weet je of dit voor jou is?

 • Je voelt dat er iets moet gebeuren
 • Je graag verandering wilt.
 • Je gelooft dat er meer mogelijk is
 • Je gelooft in de kracht van energie.
 • Je klaar bent om de volgende stap in je leven te nemen.

 

Huis Reinigen

The Board is een fantastische manier om je huis van allerlei negatieve energie te ontdoen. Het werkt door in het hele gezin. Het is een diepgaande reiniging die verder gaat dan de lichtmuren (White Time) die ik vaak inzet om huizen te reinigen. De Board weet precies wat je huis en de inwoners nodig heeft om uit een negatief spiraal te komen en zal je geleidelijk de juiste weg laten ingaan. Financiële problemen, meningsverschillen, depressie, woede etc. zal je langzaam achter je laten. Het is niet zo dat het ineens weg is maar door de werking van de druppels zal het proces zicht geleidelijk laten zien en je op het juiste pad laat komen.

Deze druppels maak ik speciaal voor jou en je huis. Wanneer ik je adres hebt kan ik ze speciaal op jouw situatie afstemmen. Er zijn ook algemene druppels.

Algemeen

Kosten voor the Board of Knowledge reiniging algemeen                   € 35,- eenmalig 

 

Individueel op jouw energie

Kosten voor the Board of Knowledge speciaal op jou afgestemd         € 60,-

Wanneer je apart de Tekens wilt ontvangen zal ik 3 keer aan je werken en gebruik minimaal 6 teken per keer waardoor je één of meerdere openingen kan ontvangen, afhankelijk van de persoon en je situatie.

 

Hoe werkt het?

Wanneer je de board wilt ontvangen zullen we eerst contact hebben online of via telefoon. We bekijken wat het beste is voor jou en zo kan ik je energie ervaren. In principe zal ik op afstand de Tekens geven maar het kan ook in een individuele sessie. Tijdens een healingsessie zal ik, indien gewenst, een Teken ingeven. De kosten hiervan worden niet apart berekend maar is verwerkt in mijn uurtarief.

 

Het is ook mogelijk om een serie sessies aan te vragen, er wordt dan een maand aan je gewerkt met 6 of meer sessies waarin vele openingen mogelijk zijn, ook weer afhankelijk van de persoon. De kosten hiervoor zijn € 275,-

Voor en tijdens het werken met de board hebben we regelmatig contact.

Het gaat voorbij aan healing

Wat doet het?

De board zorgt dat je datgene gaat doen wat je het liefst doet. Je kunt het geen healing noemen, het gaat verder dan dat.
De Board of Knowledge heeft een Intelligentie en Leven voorbij aan wat wij kunnen begrijpen. Het weet wat de Ontvanger nodig heeft om voorwaarts te gaan op zijn of haar perfecte levenspad.

De Board of Knowledge verstoort nooit iets en forceert ook nooit iets. Het Leven zal je altijd daar brengen waar je heen zou moeten gaan, steeds vele keuzes biedend.

Het helpt je bij…

De Board of Knowledge zal je alleen helpen je pad op een soepelere en snellere manier te ervaren. De Board of Knowledge zal voorbijgaan aan je weerstand en zal je hart en je geest de Waarheid laten zien.

Het is zo dat het pad waar de wand je naar toe brengt verbazingwekkend is, de wand zorgt dat je je (ziele)pad vindt. Met de board heb je geen toestemming nodig van de ontvanger zoals bij andere vormen van inwijdingen. Het is daarom ook mogelijk om voor iemand anders dan jezelf een verzoek te doen om de openingstappen te laten doen. Dit kan zeer heilzaam zijn voor de persoon die niet bewust is. Maar ook aan Moeder Aarde, de natuur, dieren, situaties etc. kan het gegeven worden. 

 

Huis Reinigen
The Board is een fantastische manier om je huis van allerlei negatieve energie te ontdoen. Het werkt door in het hele gezin. Het is een diepgaande reiniging die verder gaat dan de lichtmuren (White Time) die ik vaak inzet om huizen te reinigen. De Board weet precies wat je huis en de inwoners nodig heeft om uit een negatief spiraal te komen en zal je geleidelijk de juiste weg laten inzien. Financiële problemen, meningsverschillen, depressie, woede etc. zal je langzaam achter je laten. Het is niet zo dat het ineens weg is maar door de werking van de druppels zal het proces zicht geleidelijk laten zien en je op het juiste pad laat komen.

Deze druppels maak ik speciaal voor jou en je huis. Wanneer ik je adres hebt kan ik ze speciaal op jouw situatie afstemmen. Er zijn ook algemene druppels.

Kosten voor the Board of Knowledge reiniging

algemeen € 35,- eenmalig 
Individueel Kosten voor the Board of Knowledge speciaal op jou afgestemd € 75,-

Wanneer je apart de Tekens wilt ontvangen zal ik 3 keer aan je werken en gebruik minimaal 6 teken per keer waardoor je één of meerdere openingen kunt ontvangen, afhankelijk van de persoon en je situatie.

Hoe werkt het? 
Wanneer je de board wilt ontvangen zullen we eerst via telefoon of video contact hebben, we bekijken wat het beste is voor jou en kan ik zo je energie ervaren. De tekens geef ik op afstand en je hoeft er niet speciaal voor langs tekomen. 

Het is ook mogelijk om een serie sessies aan te vragen. Een maand lang ga ik dan met je aan het werk met 12 of meer sessies waarin vele openingen mogelijk zijn, ook weer afhankelijk van de persoon. De kosten hiervoor zijn € 600,-
Voor en tijdens het werken met de board hebben we regelmatig contact.

Hoe weet je of dit wat voor jou is?

 • Er is veel onrust in huis door boosheid, depressie, uitputting, onrust etc.
 • Als je vastloopt in je leven
 • Als je vastloopt in je leven
 • Je voelt dat er op andere lagen iets moet gebeuren
 • Je graag verandering wilt.
 • Je gelooft dat er meer mogelijk is
 • Je gelooft in de kracht van energie.
 • Je klaar bent om de volgende stap in je leven te nemen.

Wie gebruiken de Board of Knowledge?

Ervaringen van klanten:

Monique: Al tijden had ik last van donkere energieën in mijn huis en er gebeurde van alles wat ik niet goed kon verklaren. We hadden ook veel ruzie en gedoe in huis. Verder liep ik ook heel erg vast in mijn leven. Ik wilde graag verhuizen en een andere baan maar het stagneerde steeds als ik er mee bezig was en ik kon het niet goed verklaren. Nadat ik de board had gedruppeld in mijn huis kwam alles in een snel tempo, een huis, een nieuwe baan waar ik heel gelukkig mee bent. En nu nog een nieuwe partner.

 

Eva: Ongelofelijk al 14 jaar last van mijn buurman en ik durfde de straat meer op en zelfs in mijn eigen tuin kwam ik niet meer. Mijn gedrag werd steeds raarder en ik durfde mensen niet meer bij mij binnen te laten. Totdat Marian over de board vertelde en voor mij een flesje maakte. Nadat ik het gedruppeld had dacht ik aanvankelijk dat er niets gebeurde en de stress met de buurman werd alleen nog maar erger. Twee dagen later ben ik op huizenjacht gegaan omdat ik niet anders kon. Ik was daarvan in paniek en Marian had mij gerustgesteld en vertelde dat je nooit weet wat je Ziel wilt en het is goed om een stap te maken in je leven. Soms zijn dingen niet op te lossen en laat je los en de board wijst je de weg naar wat juist is voor jou.

Clearing van energieën die je niet meer dienen

En nog even dit

Werken met deze energie kan heel een hele mooie aanvulling zijn in je leven of het werk wat je al doet, en het kan zomaar je leven veranderen. Als je dat niet wilt dan zou ik zeker niet instappen. 

We zitten in een tijd van enorme veranderingen en de energie is soms echt booming en het is fijn om te leren hoe je in de “Oog van de storm” kunt blijven 

De afgelopen jaren is de energie/frequentie van de Aarde alleen nog maar hoger geworden waardoor er meer bewustzijn in de wereld komt en is. Ik werk al meer dan 20 jaar met energieën en met de universele wetten en heb daar enorme ontwikkelingen in gezien en meegemaakt. 

Wil je dat ik met je aan de slag ga, neem gerust contact met mij op dan plannen we een afspraak in.