fbpx
Universal White Time Energie
Learn MoreGet Started

Wat is Universal White Time Healing?

Universal White Time Healing (UWTH) is gecreëerd door hoogontwikkelde spirituele wezens die de aarde miljoenen jaren hebben gestuurd en gevolgd. De White Time-energie komt uit de White Time Bron.

De White Time Bron bevindt zich ergens in het grote universum. Spirituele wezens, buitenaardsen, engelen en lichtwezens waken over deze onuitputtelijke krachtbron. White Time is wit licht, dat alle lichtkleuren omvat. Daarnaast omvat White Time het verleden, heden en toekomst in één tijdunit. Een Universal White Time Healer is verbonden met deze White Time Bron en is tegelijk verbonden met de energie van Moeder Aarde. Deze beide vormen van energie en kracht komen vervolgens samen in het hart van de healer, waarna deze energie doorstroomt naar de armen en de handen of indien gewenst naar het 3e oog. Doordat White Time alle tijd in één unit omvat, behandelt een Universal White Time Healer een klacht een paar seconden voordat deze in het verleden ontstaan is, behandelt deze de klacht in het heden en stuurt tegelijk energie de toekomst in om te voorkomen dat de klacht weer terugkomt. De energie van de White Time Bron kan nooit opraken.

De genezende kracht van de Universele White Time-energie is afgestemd op de behoeftes van de mens, zodanig dat de frequentie en kracht zich aanpast aan diegene die deze energie ontvangt. Er is geen grens aan de hoogte van de frequentie en kracht die iemand kan bereiken, omdat er een verbinding ontstaat met de onbeperkte kracht en energie van de White Time Bron.

De hoge spirituele wezens die Universal White Time Healing hebben gecreëerd hebben een diep vertrouwen in “Alles wat er is”, alles is één en ieder mens is uniek met zijn of haar unieke kracht en energie. Iedereen heeft Goddelijke kwaliteiten en is onderdeel van “Alles wat er is”, waardoor iedereen nodig is om dit “Alles” compleet te maken. Het is wijs om te bedenken en voelen dat er iets hoger en diepgaander is dan alleen “wij”.

 

Alles wat er is

Wat is healing

Een healing zorgt dat je contact maakt met je (licht)lichaam en dat beide hersenhelften samenwerken, waardoor je meer balans ervaart. Tijdens een healing gaat de helende energie daar naartoe waar het nodig is en zorgt voor een positief gevoel in je lichaam en geest.

Door jezelf open te stellen voor de Universele Energieën kan er healing (genezing) ontstaan en kan je het doorgeven. De energie wordt dan doorgegeven aan diegene die behandeld wordt. Hoe meer je jezelf toe staat om de energie te ontvangen hoe beter de energie kan werken.  

Healing vindt plaats op fysiek, emotioneel, spiritueel en elk ander niveau en zorgt voor herstel van  de balans in jezelf.  

Waarin onderscheidt Universal White Time Healing zich?

Het verschil tussen Universal White Time Healing en andere vormen van behandeling is groot. Het grootste verschil is dat Universal White Time Healing verbonden is met het Universum, met de White Time Bron, die nooit op raakt. 

Het witte licht bevat allerlei kleuren en dat zorgt dat je precies het juiste krijgt aangereikt.
De verbinding met Moeder Aarde is heel groot en zorgt dat je meer in balans bent.

De behandelaar laat door zijn of haar handen energie en kracht met daarin onvoorwaardelijke liefde stromen naar de cliënt. Een nederige en waardige gedachtegang is van wezenlijk belang. Ben jezelf bewust dat je een goddelijk werktuig bent voor de krachtbron. Het is een fantastische kracht en het geeft je de gelegenheid om dit gereedschap te gebruiken in dienst van Licht en Liefde in elke vorm.
Alles wat gecreëerd is na de creatie van Universal White Time is gecreëerd met White Time, het omvat alles en is alles.

Hoe weet je of dit wat voor jou is?

Voel je dat je met energieën wilt werken?

Geloof jij in de invloed die je hebt op je eigen fysieke lichaam en Geest?

Je voelt al veel energie, maar wil hier graag meer controle over hebben en kunnen sturen.

Wil je leren hoe energie en healing werkt.

Wil je leren hoe je positieve energie krijgt in je dagelijks leven?

Geloof je ook in de kracht van energie?

Geloof je dat we allemaal die kracht in ons hebben?

Ben je klaar voor die volgende stap in je leven?

Wie gebruiken Universal White Time Healing?

Universal White Time Healing kan aan iedereen geleerd worden die zich aangetrokken voelen tot de White Time Energie.

Elke healer begint vanuit z’n eigen startpositie en er is geen grens aan de hoogte van de frequentie en kracht die iemand kan bereiken.

Het helend vermogen en de kracht van de behandelaar neemt na elke behandeling toe doordat het kanaal op het hoofd bij elke behandeling wijder wordt. Hierdoor kan er meer White Time energie door de behandelaar lopen.

Het maakt niet uit welk geloof je hebt. Wezenlijk belangrijk is de betrokkenheid vanuit jou hart, dan ben je welkom! Iedere behandelaar heeft zijn eigen kracht en kwaliteiten.

Werken vanuit je hart met de Universal White Time Energie

Waar kan Universal White Time Voor gebruikt worden?

  • Universal White Time Healing kan gebruikt worden om voedsel, drank, vloeistoffen, materie, gebeurtenissen, persoonlijke situaties en ziektes, in het heden, het verleden en in de toekomst te behandelen. Het is eenvoudiger vloeistoffen te behandelen zoals water, bloed en benzine dan vastere stoffen zoals botten, steen of metaal. Er is echter geen grens aan waar de “behandeling” voor gebruikt kan worden.

  • De behandeling raakt die gebieden aan waar het noodzakelijk is. Het zoekt naar de dingen die niet goed zijn of falen, zowel op fysiek-, emotioneel-, mentaal- en spiritueel niveau. De Kracht zelf is intelligent en kan zich veranderen en aanpassen gedurende een behandeling. Universal White Time Healing past zichzelf aan.

  • Universal White Time Healing gehoorzaamt de Karmische Wetten. Als een ziekte een Karmische oorzaak heeft wordt de genezende kracht vanzelf uitgeschakeld.
    De behandelaar kan niet worden beïnvloed door het Karma van de cliënt.

  • Universal White Time Healing kan ook gebruikt worden om op afstand te behandelen.
    Tijdens een afstandsbehandeling maakt de behandelaar gebruik van symbolen en tekens. Deze tekens en symbolen staan voor de Totale Liefdes Kracht.

     

En nog even dit: 

Werken met deze energie kan heel een hele mooie aanvulling zijn in je leven of het werk wat je al doet, en het kan zomaar je leven veranderen. Als je dat niet wilt dan zou ik zeker niet instappen. 

We zitten in een tijd van enorme veranderingen en de energie is soms echt booming en het is fijn om te leren hoe je in de “Oog van de storm” kunt blijven 

De afgelopen jaren is de energie van de Aarde alleen nog maar aan het stijgen. Ik werk al meer dan 20 jaar met energieën en met de universele wetten en heb daar enorme ontwikkelingen in gezien en meegemaakt. 

 

VOEL JIJ EEN YESS?