fbpx

We zijn allemaal een healer op welke manier dan ook. Veel mensen zien healers als iets ongewoons, iets wat alleen maar voor een paar mensen beschikbaar is. Als je ervanuit gaat dat we allemaal energie zijn.

  • Je weet en voelt de energie in je lichaam.
  • Je weet dat het altijd stroomt in je lichaam.

En denk dan aan de keren dat je iemand hebt getroost, geknuffeld of je hand op iemand schouder of been legde, hoe helend dat was voor jezelf en de ander.

De liefdevolle of troostende aanraking die je deed.

Of die keer dat je samen met iemand in een mooi gesprek was, en de energie stroomde en je voelde gewoon dat de energie omhoog ging. Je voelde het beide.Het zorgde voor nog meer verbinding met elkaar en de liefde stroomde. Je voelt de energie. Hoe mooi is dat gevoel. Het gevoel van verbondenheid, van liefde en dankbaarheid. Als je dat hebt ervaren dan weet je dat er energie is.

Kun jij die energie ontvangen?

Of zou je je energie nog meer kunnen richten op hetgeen je wilt ontvangen?

Hoe kun je je energie gebruiken om je volledige potentieel te gebruiken?

Hoe kun je het sturen en in beweging brengen voor de dingen die je in je leven wilt hebben.

Als je weet hoe je je energie kunt gebruiken om meer zelfvertrouwen, balans, kracht en passie in je leven te krijgen dan word je leven moeiteloos en vol vertrouwen.

Hieronder geef ik je nog wat tips om je meer gewaar te worden van de energie

  1. Moedig jezelf aan om jezelf en anderen te gaan zien als wezens van energie, als patronen van levend licht een combinatie van vibraties.
  2. Voel de vibratie, de energie van je lichaam. Deze energie heeft een energetische uitstraling die kan worden opgemerkt door jezelf of anderen.  We voelen elkaar allemaal op die manier. Ook al zijn we ons er niet van bewust.
  3. Je kunt proberen of je de lichtgevende energie, de aura, die mensen om zich heen hebben kunt waarnemen. Deze uitstraling reikt ongeveer een duimbreedte van het lichaamsoppervlak en het duidelijkst rond het hoofd.
  4. Als je dit een tijdje doet en de verschillen opmerkt kun je je afvragen of er een verband is tussen de sterkte van het licht dat iemand omgeeft en de stemming of uiterlijk. Als je het niet kunt zien dan kun je je wel helemaal op het voelen richten.
  5. Leg je handen op je hart en blijf even zo zitten of liggen en denk aan liefde. Zeg het woord of denk het in gedachten. En voel dan hoe de energie gaat stromen richting je hart. Dit kan je ook op anderen delen van je lichaam doen. Met name op je chakra’s is dat heel fijn.

Meditaite en werken aan het vergroten van je bewustzijn maak je bewust van je energie en helpt je om meer te vertrouwen op je energie en hoe je die kunt inzetten voor jezelf en anderen.

En op welke manier je jouw energie richting geeft. Waar ben je geblokkeerd, in balans of waar sta je helemaal open en stroomt het.

Liefs, Marian Tabben

Wet van Aantrekkingcoach, Healer en inspireert je om dichter bij je zelf te komen en om 100% jezelf te zijn. Geeft lezingen en online trainingen